Hvordan anmelder jeg en skade på min leasingbil?

Følg nedenstående trin for at rapportere skaden på din leasingbil:

1. Tag 3 billeder af skaderne på bilen

2. Når der er mere end 1 part involveret i ulykken, er det nødvendigt at sende skadesformularen, som kan udfyldes online.

3. Klik her for at starte skadesrapporten

4. Når du har gennemført trinene i skadesrapporten, sender vi rapporten til vores forsikringspartner samt værksted. De kontakter dig angående reparation samt de efterfølgende trin.

Vandalisme og Tyveri

Når der er skader på din bil, og den anden involverede part er ukendt, skal du følge disse trin:

1. Anmeld skaden til politiet, og prøv at finde vidner der har set hvad der skete.

2. Modtag dine Sentry Mode-klip fra USB i din Tesla. Læs mere

3. Følg ovenstående trin for at udfylde din skadesrapport