Service

Læs alt om vedligeholdelse af din Tesla eller et andet mærke elbil her.

Mindre vedligeholdelse

Ved mindre vedligeholdelse, såsom udskiftning af vinduesviskere, påfyldning af væsker og udskiftning af filtre kan du kontakte vores servicepartnere.

Dæk

Læs her, hvad du kan gøre med vedligeholdelse af dæk.

Vedligeholdelse Tesla

Din Tesla kræver ikke en årlig service og væskeskift.

Se Teslas hjemmeside for de nyeste vedligeholdelsesanbefalinger til din Tesla. Disse er ikke obligatoriske, men anbefales af Tesla.

Du kan bestille tid herom via Tesla-appen. Sørg for at nævne de specifikke vedligeholdelsespunkter, som du vil have kontrolleret under dit servicebesøg.

Andre mærker

I de fleste tilfælde vil displayet i bilen indikere, at det er tid til en periodisk service. Hvis dette er tilfældet, kan du nemt selv kontakte den nærmeste mærkeforhandler. Du behøver ikke at informere MisterGreen om dette, og du kan på egen hånd lave en aftale, når det passer dig.

Mærkehandleren vil igen kontakte os for at håndtere alt. Hvis vedligeholdelsen tager længere end 24 timer, vil mærkeforhandleren levere udskiftningstransport.

Nogen spørgsmål?

Kontakt venligst support@mistergreen.dk eller ring til os på det generelle nummer +45 71726515.